Pozdravljeni!

Speleoliti-Online je spletna aplikacija za prostorsko modeliranje in obdelavo speleoloških topografskih meritev. Deluje na brskalnikih s podporo HTML5 in je prilagojena tudi napravam z zaslonom na dotik. V odsotnosti spletnega omrežja deluje kot 'offline' aplikacija.

Klikni za start: http://www.speleo.net/speleoliti/online/app.html

Aplikacija nudi osnovne operacije kot so vnos in urejanje podatkov, izris objekta, konstrukcijo iztegnjenega profila, osnovne kalkulacije ter shranjevanje, izvoz in uvoz podatkov. Za naprednejšo uporabo si namestite namizno verzijo programa Speleoliti. Spletna aplikacija ne nudi popolne kompatibilnosti z namizno verzijo programa Speleoliti. Speleo.net ne odgovarja za morebitno izgubo podatkov zaradi napačne uporabe ali morebitnih napak v aplikaciji.

Aplikacijo lahko prosto in brezplačno uporabljate. Prav tako lahko raziščete in uporabljate parcialne tehnične rešitve, ki jih aplikacija vsebuje. Dovoljeno in zaželjeno je ustvarjanje bližnjic do aplikacije, ni pa dovoljeno aplikacije (javascript knjižnice) brez dovoljenja kopirati na lastna spletna mesta in jo ponujati naprej bodisi kot kopijo originala bodisi kot predelano podobno aplikacijo, niti preko iframe-vključkov. Dovoljena je uporaba API knjižnice za prikaz interaktivnih modelov na vaših spletnih straneh.

S pripombami in vprašanji se obrnite na naslov matej@speleo.net.

© MD 2012, powered by speleo.net